me

aku seorang yg:-

-tak suka orang yg suka tinggi suara sbb rasa nak bunuh diri apabila ada orang yang meninggi suara

-tak suka orang yg suka pandang-pandang sbb aku akan perasan yg aku ensem.. haha pengakuan berani mati ;) takla, sebenarnya takut -.-"

-tak suka orang yg suruh aku berubah sbb aku tidak akan berubah selagi aku sendiri yg nak berubah

-tak suka rumate aku sbb dia senang tidur even aku yg start nk tidur dlu.(harap-harap dibacanya)

-tak suka main game sbb aku selalu kalah walaupun game bodoh2.

selain itu:-

-aku suka orang yg sporting sbb dia lebih faham n memahami

-aku suka orang yg supporting sbb kalau ada orang yg support, ada peluang aku nak menang

-aku suka orang yg respect aku sbb akan rasa dihargai..haha

-aku suka orang yg suka berkawan dgn aku sbb aku tak pandai nak berkawan

-aku suka makan ice cream sbb ia sangat sedap

-aku suka tengok orang main drum+gitar sbb aku dah lama nak bljar tp xkesampaian

-aku suka orang yg suka 3D kerana dia kreatif

selain itu:-

-aku takkan ambil kisah kalau orang nak cakap apa pasal aku sbb benda tuh remeh

-aku takkan somoking sbb b'bahaya

-aku takkan berdiam diri kalau ada orang yg menghina keluarga dan kawan2 aku

-aku takkan melawan cakap orang yg lebih tua sbb aku diajar untuk menghormati mereka

itu sahaja nak mengarut kali ini.

sekian

16 comments:

nama.aku.lynn said...

aku punya ayat :"aku tak reti nak bckp dgn org,kalau org tak bckp dgn aku"..hahhah~

andreo akMaL said...

tuh mksud dy ko tuh bisu..hahaha

NuSaNa NoSa 91 said...

quote ayt nih.. " aku suka orang yg suka berkawan dgn aku sbb aku tak pandai nak berkawan "..
apekah?? =.="

andreo akMaL said...

nusana :hahaha..mean ak nie xpandai nak cari kwan la.kcuali orng tuh y nk strt kwan gn aku..

NuSaNa NoSa 91 said...

aigoo~ mcm tu plak.. pandai-pandaikanlah~ ohhh~ ko lahir bulan berapa?? 7 ke?? sbb ciri2 org bulan 7, mmg xcari kwn smpai lah kwn yg cari dia.. hukhukhuk~ =.=

andreo akMaL said...

a'ah bulan 7..31/7..haha..kre tepat btul la tuh..ak mmng xpndai nk b'kawan..myb kne hidup sorang2 kot..haha

NuSaNa NoSa 91 said...

haaa.. kn betol.. golongan buln 7 mmg cm2.. adesss.. =.="
erkkk..?? duk sorang2?? gaya cm tarzan je~ ^_^

(aRe-TiCk) said...

nusana: 31/7,,,binatang pe??huhu..
andrea:hapy belatedddddddddddddd besday..hahaha...

NuSaNa NoSa 91 said...

to kak atiq: kucing kak.. spesies cam ina.. tehehehehe~ ^_^

btw, andreo la kak.. kang marah dia.. =.="

hudhud cool said...

haha...suma 2 xleh blah...xpe..aq leh gtaw wafi kalu ang nak...haha

ainieza_1110 said...

byk2 tuh, ak plng setuju 170% ayat yg nih
''aku suka orang yg supporting sbb kalau ada orang yg support, ada peluang aku nak menang''
..jgn tanye knpe. haha

andreo akMaL said...

huda :haha..gtw jela..dy xkn ckp pape pon..
aini :''aku suka orang yg supporting sbb kalau ada orang yg support, ada peluang aku nak menang''ak nk tnya gakk..sbb ap??hahaa

ainieza_1110 said...

ntahla.. hehe

andreo akMaL said...

pulak..tak mnjawab soalan tuh..haha

ainieza_1110 said...

inikan blog? blog kan tmpat orang kenal tuan punyer blog? jadik bukan tuan punyer blog yg kene tnyer soalan n pelawat kne jawab...haha
(ni ak ckp elok2, xtingi sore, takut ko bunuh diri lak t. hehehe)....

andreo akMaL said...

yela2..maaf ye cik..haha

Post a Comment