Mark Zuckerberg



Salam n Hello semua...gerenti setiap dari kita ada facebook..betul tak??termasuk la aku n my mum..hehe..seperti satu kemestian ada facebook sekarang ni..boleh jadi keperluan as communication tools buat masa sekarang nie n bnyak info2 bole dapat..so, jom kenal dengan pencipta n sekaligus CEO Facebook nie si Mark Zuckerberg..


Menurut Oprah, Mark seorang yang sangat pemalu n merendah diri. Setelah usha life dia, rumah n office, memang sah dia seorang yang sangat simple n sangat bersederhana..jom bongkar!!

nie rumah Mark..dwet banyak,tp dia sewa jek..

ruang dalam rumah..simple je en

wow!!spe tuh??nie lar Priscila Chan (bangsa cina) awek si Mark nie..n mereka selalu melancong ke China setiap hujung tahun!..couple time di Harvard lagi

entrance masuk pejabat Facebook..sempoi!! CEO pakai baju t-shirt nga n selua jean g kerja

nak main skateboard dalam office pun boleh! sempoi betul


inilah ruangan CEO..hmm memang simple n laptop dia pun kecik jew..haha



4 comments:

nutsakacrazyakanonsenseakasick said...

gler ko kaji fb

andreo akMaL said...

abiz tuh xkn tw nk gne jekk..kne gakk tw spe y uat..haha

hudhud cool said...

haha...gila la ang...bgus2...
tp fb bkn idea si mark nih...tp btul la dy yg wat...
idea fb ni ekcuali dri spasg kmbr,kwn si mark ni jgak..tp aq x igt nma daa...mla2 kmbr 2 la nak wat fb nih..tp tgk2 si mark nih stat dlu,kembr nih beng gak ngan si mark..siap mntak gnti rugi lg 2..
tatw la si mark nih kasi ke x..haha..

andreo akMaL said...

ow...xta lakk

Post a Comment